2010. január 17., vasárnap

Gazdit keresünk egy 2-3 éves drótszőrű német vizsla kan számára

2009. dec. 30.-án találtunk egy német vizslát. Kóborolt, le volt gyengülve, fázott és a fülétől a farkáig tele volt számtalan harapásnyommal. Megesett rajta a szívünk. Orvoshoz vittük, majd haza hozzánk, egyenesen a nappaliba. Ápoltuk, etettük, babusgattuk és Füli - mert így neveztük - lábra kapott és visszakapta az életkedvét. Az állatorvos szerint 2-3 éves, drótszőrű német vizsla kan. Az első héten csak antibiotikumokat kapott, holnap oltatjuk. Teljesen egészséges, vidám, játékos. Egyébként barátságos, csendes, nyugodt, szófogadó, szobatiszta.

2010. január 9., szombat

2010. január 4., hétfő

2010. január 1., péntek

A szilveszteri vendégünk



 

 

 

Szilveszterre vendégünk érkezett.

Ő Füli, nem tudjuk az igazi nevét, ezt a nevet csak mi ragasztottuk rá, a nagy lelógó fülei miatt. Lilla a házuk környékén találta, nagyon rossz állapotban, a testén sok régebbi és újabb harapás nyomokkal. Valószínűleg napok vagy inkább hetek óta kóborolhatott. Orvoshoz vitték, majd haza hozzánk, átmenetileg. Most nálunk lábadozik.
2-3 év körüli kan kutyus, drótszőrű német vizsla, nagyon okos, intelligens, szófogadó. Nagytestű, a méterkülönbség a képen is látszik.
Tanulékony, Amy egy óra alatt megtanította széken ülni :-) jól elvannak, mintha mindig is ismerték volna egymást.

Remélem hamarosan megtaláljuk a gazdáját, vagy találunk neki egy új gazdit aki befogadja!